Toolbar
  • Layout
    Linear Layout
    Grid Layout

2021

Have 2 items

Kurçelik Tanıtım filmi

Kurçelik Makine Tanıtım filmi. Osb -Sunta ve Mdf sektörleri için dev üretim makinaları ve fabrikaları kuran bir şirkettir.

Kategori Video Animasyon

Cesis Drone Design

Cesis Drone Yapımları.

Cesis Arge Teknoloji şirketinin geliştirdiği yüksek performanslı ve taşıma kapasitesine sahip kurum ve kişilere özel olarak dizayn edilen özel görev dronları.

Ülkemizde "iha" insansız hava aracı olarak bilinen ve global ismi "drone" olan insansız hava araçlarının üretimini 2013 yılından beri gerçekleştiren Cesis argenin 2019 yılında özel bir takım görevler için geliştirdiği ve çeşitli yük kapasiteleri olan 15-200 kg aralığında yüklü kalkış ağırlığına sahip olan dronların test uçuş görüntülerinden hazırlanan tanıtım videosu.
Cesis arge Teknoloji Ltd. Yerli drone üreticisidir.

Kategori Video Animasyon

Merhaba... Burası CESİS Tasarım Stüdyosu

CESİS TASARIM STÜDYOSU, "Kurumsal Kimlik" çalışmalarının tüm disiplinlerinde, Grafik, Prodüksiyon, "Reklam - Tanıtım Filmleri" Full HD - 4K Ultra HD Video ve Fotograf çekinleri, Drone - Multicopter havadan çekimler, 3D - 2D animasyon, Modelleme, Render, Web Tasarım, İnteraktif CD gibi birçok alanda yerli ve yabancı birçok kurum ve kuruluşa profesyonel çözümler sunar.

細心、專業、熱血的稅務團隊,還好有他們的幫助你合法遺產稅節稅,破解了一關又一關的難題,誠心感謝這麼優秀的稅務團隊。

Cesis Hakkında Kısaca...

CESİS TASARIM STÜDYOSU 1997 Yılından beri;

  Kurumsal Kimlik çalışmalarının tamamını yürütmekte, Grafik Tasarım, Prodüksiyon, Post prodüksiyon, "Reklam - Tanıtım Filmleri" Full HD - 4K Ultra HD Yüksek çözünürlüklü Video ve Fotograf çekinleri... :::>>>
 

Temas Edin

  • İletişim ePostası
  • Telefon
    532 206 4361 - +90 224  368 96 73
  • Adres
    www.cesistasarim.com - www.cesisajans.com

Zaman Çizgisi

Cesis'e Abone Ol


Son güncellemelerden haberdar olun...

Sosyal paylaşım ağlarından takip etmek isteyenler... Buradan bizi takip edin.